On se mahtavaa!

”Kaikkea sitä näkee, kun elää vanhaksi.” Tällainen sanonta kaikuu joskus korviin. Elämme aikaa, jossa myös nuoremmat voivat todeta tämän. Ei tarvitse edes olla vielä aikuinen, kun voi jo todeta, että kaikki ei ole niin kuin tavallisesti. Kaikkien poikkeusolojenkin keskellä on kuitenkin jotain, joka ei horju eikä muutu.

Jumalan Sana, Raamattu, on muuttumaton ja katoamaton. Taivas ja maa katoavat, mutta Jumalan ja Jeesuksen sanat pysyvät iäti. Raamattu kertoo, että Jumala on antanut meille omille lapsilleen valtakunnan, joka ei horju. Raamattu lupaa myös, että Jumalan rauhan ja rakkauden liitto kanssamme ei horju. Olivatpa olosuhteemme millaiset tahansa, voimme aina luottaa Jumalan Sanaan. Jeesus vie meidät perille kirkkauteen, kun pidämme päivittäin toivomme Jeesuksen armossa ja uskollisuudessa. Vaikka me olemme heikkoja ja olosuhteemme vaihtelevat, Jumala pysyy uskollisena. Hän rakastaa meitä aina. Hän ei hylkää. On se mahtavaa!

22.4.2020 Miika Halonen